14 November 2023 Corporatiu

Els Òrgans de Control Extern Autonòmics i el Tribunal de Comptes fiscalitzaran de forma conjunta la vivenda protegida

València,14 de novembre de 2023.- La Comissió de Coordinació dels Òrgans de Control Extern Autonòmics (OCEX) i el Tribunal de Comptes en l'àmbit autonòmic, a la qual pertany la síndica Marcela Miró, va acordar ahir efectuar una fiscalització conjunta de la promoció i gestió de l'habitatge protegit en les Comunitats Autònomes en els exercicis 2022 i 2023, per considerar-se una àrea d'especial rellevància social.

Durant la reunió telemàtica de la Comissió es va analitzar també l'estat de la fiscalització conjunta sobre la digitalització del sistema educatiu que s'està duent a terme entre el Tribunal de Comptes i els OCEX. Així mateix, es va compartir la previsió de fiscalitzacions comunes en l'àmbit autonòmic que s'inclouran en els respectius programes d'actuació de l'exercici 2024.

La trobada va ser presidida pel conseller del Departament Cinqué de Comunitats i Ciutats Autònomes del Tribunal de Comptes, Pàdua Ortiz de Mendívil Zorrilla, i va comptar amb l'assistència dels representants de tots els Òrgans de Control Extern Autonòmics.